AV YÖNETİM ALGORİTMASI:
SafeR™

Her türlü AV bloğunun yönetimi ve gereksiz RV uyarılarının azaltılması.

SafeR™, AV iletimi için akıllı yönetim olanağı sunarak, AV blok hastaları da dahil olmak üzere tüm kalp pili hastalarında gereksiz RV uyarımını önemli ölçüde azaltır.1–8

Home Sağlık Profesyonelleri Kalp Ritim Yönetimi Tedaviler SafeR™

SafeR™'ın benzersiz faydaları

Uzun PR'yi yönetirken VP'yi azaltır

SafeR™, uzun PR aralıklarını yönetirken aynı zamanda ventriküler hızlandırmayı azalttığı kanıtlanmış tek AV yönetim çözümüdür.

Güvenli ve etkili

Kalıcı veya tam kalp bloğu olan hastalar dahil tüm kalp pili hastaları için güvenli ve etkili olduğu kanıtlanmıştır1,7.

Dinlenmeye ve egzersize yanıt verir

PR aralıklarının süresi 200 ila 450 ms arasında programlanabilir. Ayarlar, hastanın hem dinlenme hem de egzersiz sırasındaki aktivitesine uyacak şekilde ayarlanabilir.

Hasta yönetimini iyileştirir

Tam bir tanı verisi ve AVB bölümlerinin benzersiz kategorizasyonunu sunar:

  • Hastanın yaşadığı her AV bloğu bölümünün ayrıntılı tanısı
  • Gece ve gündüz AV bloğu bölümlerinin oluşumu hakkında rapor
  • PR süresinin kalp hızına göre evrimi
İNFOGRAFİĞİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
SafeR™ Infographies Sa 1

ANSWER Çalışması1-7

SafeR™'ın klinik faydaları ANSWER çalışması sırasında 3 yıllık takipten sonra araştırıldı.1 ANSWER çalışması, SafeR'ın şunları kanıtladı:

  • Tüm bradi hastaları için güvenli ve etkili1,7
  • AV blok hastaları ve SND hastaları için ventriküler pacing'i önemli ölçüde azalttığı kanıtlandı1,7
  • %40'tan az pacing'e sahip hasta sayısını önemli ölçüde artırır1,7
DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİN
SafeR™ Safe R Answer graph 1

Nasıl Çalışıyor

SafeR™ tüm AV blok tiplerini teşhis eder: AAI > DDD

  • AVB III –> 2 ardışık bloke atriyal olay
  • AVB II –> 12 ardışık döngüden 3 bloke atriyal olay
  • AVB I –> 6 ardışık uzun PR aralığı

İlgili ürünler:

ALIZEA, BOREA, ENO, TEO KORA 250; KORA 100; REPLY 200; REPLY; REPLY US; REPLY CRT-P; GALI SONR, GALI, ULYS, EDIS, PLATINIUM

REFRANSLAR

  1. Stockburger M, vd. Genel popülasyonda ventriküler pacing'i en aza indirmek için bir geçiş modu ile ventriküler pacing azaltmanın uzun vadeli klinik etkileri (ANSWER çalışması). European Heart Journal. 2015;36:151–57.
  2. Andersen HR, vd. Hasta sinüs sendromu için atriyal ve ventriküler pacing'in randomize bir denemesinden hastaların uzun vadeli takibi. Lancet. 1997;350:1210–16.
  3. Skanes AC, vd. Kronik atriyal fibrilasyona ilerleme: Kanada Fizyolojik Pacing Denemesi (CTOPP). J Am Coll Cardiol. 2001;38:167–72.
  4. Nielsen J, vd. 177 ardışık hasta sinüs sendromu hastasında atriyal ve çift odacıklı pacing'in randomize karşılaştırması. J Am Coll Cardiol. 2003; 42: 614–23.
  5. Sweeney M, vd. Sinüs düğümü disfonksiyonu için kalp pili tedavisinin klinik denemesinde normal bazal QRS süresine sahip hastalarda ventriküler pacing'in kalp yetmezliği ve atriyal fibrilasyon üzerindeki olumsuz etkisi. Circulation. 2003;107:2932–37.
  6. Wilkoff BL, vd. İmplante edilebilir defibrilatörlü hastalarda çift odacıklı pacing veya ventriküler yedek pacing: Çift Odacıklı ve VVI İmplante Edilebilir Defibrilatör (DAVID denemesi). JAMA. 2002;288:3115–23.
  7. Stockburger M, vd. Sinüs düğümü hastalığı veya atrioventriküler bloklu hastalarda AAI-DDD geçiş moduyla ventriküler kalp pili önlemenin güvenliği ve etkinliği: pil ömrü üzerindeki etkisi - ANSWER denemesinin bir alt çalışması. Europace 2016;18:739–46.
  8. Benkemoun H, vd. Kalp pili ömrünü kalp pili modu ve ayar programlamasıyla optimize etme: kalp pili çok merkezli bir kayıttan elde edilen sonuçlar. Pacing Clin Electrophysiol 2012;35:403–08.